Pages - Menu

miércoles, 2 de abril de 2014

Les fites les hem de fixar només nosaltres

L'Elisabet Cuenca és una de les propietàries de l'empresa Open Domo. Ella, el seu marit i tres amics han creat un sistema per abaratir la factura de la llum analitzant els consums tant per particulars com per empreses. L'Elisabet és un clar exemple de superació, constància i de no tenir por al fracàs. Va voler canviar la seva feina de directora de banca per donar sentit a la seva vida i així, juntament amb el seu marit i dos amics, va emprendre aquesta aventura per treballar d'alló que els agradava. Van començar venent a Catalunya i actualment tenen clients per tota Espanya i l'estranger!

Ens va agradar especialment quan l'Elisabet va insistir als alumnes de l'escola Aragai que s'ha de lluitar pel que un vol, que no ens hem de rendir i que no hem de permetre que ningú ens digui que som o no som capaços de fer, perquè les metes només ens les podem posar nosaltres.

El seu esperit de superació i constància va deixar als alumnes de 5è amb els ulls ben oberts ;)



Sabíeu que l'Elisabet va resultar l'any passat la guanyadora d'un programa a la televisió (Código Emprende)? Per si sentiu curiositat, us deixem amb un vídeo seu:

No hay comentarios:

Publicar un comentario