Ha arribat setembre i amb ell l’inici d’un nou curs escolar carregat d’il·lusions, projectes i treballs. A l'IMET, el projecte Cultura Emprenedora a Primària, que enguany arriba a la setena edició, reprèn la seva activitat i comença a escalfar un motors davant un curs que es preveu intens.

El nostre projecte té per objectiu el foment de la cultura emprenedora entre els infants mitjançant el desenvolupant de qualitats personals com ara la creativitat, la confiança en un mateix, la motivació, el lideratge o la resistència al fracàs. A més, el projecte permet treballar el coneixement de les normes de funcionament dels grups (el valor de les majories i el respecte a les minories, el treball amb altres persones, la necessitat de les “responsabilitats”).

En definitiva, el Cultura emprenedora us pot ajudar a convertir l’infant en un subjecte actiu perquè desenvolupi les pròpies idees, generi diferents possibilitats per resoldre problemes i prengui decisions, ajudant-lo, així, a agafar el timó de la seva vida.

Per tot això us animem a compartir la vostra experiència amb altres escoles i infants de Vilanova i la Geltrú i ser partícips d’un projecte enriquidor i diferent.