La tarda d'ahir dimecres la vam compartir amb l'alumnat de sisè del col·legi Sant Bonaventura. Aquest és el segon any que treballen l'emprenedoria a classe i el cert és que es nota. De seguida vam iniciar un interessant debat al voltant de l'emprenedoria i els valors que l'envolten, i els vam explicar la història de la Marta Arce, una esportista que presenta un dels millors expedients esportius de l'esport espanyol.

Una esportista que no va tenir un camí fàcil, però que li va servir com a estímul per enfortir la seva personalitat. La Marta, a més de ser una gran judoka, és diplomada en Fisioteràpia, va cursar un Programa Superior de Coaching Professional, el màster Marca en Comunicació i Periodisme Esportiu, i parla quatre idiomes. Ara, retirada de la competició, com a emprenedora s'ha fixat el repte de transmetre la seva energia a la societat.

I és que, com diu la Marta, tots tenim la possibilitat d'arribar allà on ens proposem: amb l'ajuda de la voluntat i la confiança assolirem els nostres objectius.

Endavant!