Ahir a la tarda ens vam retrobar amb les classes de cinquè de l'escola El Cim. Acompanyats de la Begoña Cartagena, que feia la seva primera col·laboració amb el projecte per parlar de la seva experiència, vam reflexionar sobre els nostres poders personals, sobre els pensaments positius i negatius, i, en definitiva, de com podem fer per agafar el timó de les nostres vides.

La Begoña ens va explicar que els pensaments comporten unes emocions, i que aquestes emocions, a l'hora, ens predisposen en la nostra forma d'actuar. D'aquesta forma, pensaments negatius com ara "no sóc capaç de fer-ho", "no sortirà bé" o "tot em surt malament", per exemple, ens farà estar desmotivats, nerviosos o amb ansietat, el que segurament no ens ajudarà a actuar de la millor manera i que portarà, a la postre, a que els resultats tampoc siguin satisfactoris.

Així, per fer front a aquests pensaments negatius i agafar les regnes de les nostres vides, la Begoña ens va aconsellar treballar la confiança en nosaltres mateixos, vèncer la por, treballar molt i, sobretot, cercar allò que ens agrada més, allò que ens fa sentir bé.

Gràcies!