Setembre. El mes en que l’activitat escolar, després de les vacances d'estiu, torna a caminar i les escoles -professorat, alumnat, famílies...- inicien un nou curs farcit de nous reptes i nous objectius.

El projecte Cultura Emprenedora, també. Dies de preparació, de nervis, d'il·lusió, davant d'un nou inici, una nova oportunitat, de portar l'emprenedoria a les vostres escoles.

Aquest any, el Cultura Emprenedora arriba a la cinquena edició, mantenint l’objectiu de donar suport a l’escola en la difícil però gratificant tasca de formar als infants des de l’esperit emprenedor.

Els infants del present hauran de fer front a feines que avui dia no s’han inventat. Així, en un entorn altament canviant, resulta cabdal apostar per fomentar la iniciativa, la creativitat, el compromís, la responsabilitat, la motivació i el treball en equip.

No dubteu i sumeu-vos al Cultura Emprenedora. Un projecte on compartir la vostra experiència amb altres escoles i infants, sent partícips d’un projecte enriquidor i diferent.