Dissabte al matí. Amb l'objectiu de comprar un regal per un aniversari, vam visitar una llibreria del barri. Submergit en el seu mar de llibres (m'encanta), em vaig trobar a la secció infantil, entre llibres de Gerónimo Stilton i Bat Pat, un llibre que va cridar la meva atenció amb el títol "El meu projecte... Pizzeria".

Després de fer una ullada i cercar informació a la xarxa, m'he trobat que es tracta d'una col·lecció força interessant anomenada "Petits emprenedors". I que disposa, actualment, de dos títols: Pizzeria i Boutique.



Si voleu més informació, us deixo amb la seva sinopsi i fitxa tècnica:

Sinopsi
Mai has somiat amb tenir la teva pròpia boutique? Amb aquest llibre aprendràs tot el que cal saber perquè facis el teu projecte realitat!
Una col·lecció interactiva que no només es queda amb la pregunta "què vols fer quan siguis gran?" sinó que dóna eines als més petits perquè es converteixen en petits emprenedors i creien el seu propi projecte laboral. 

Fitxa tècnica
Data de publicació: 04/06/2013
64 pàgines
ISBN: 978-84-15853-13-8
Format: 23 x 30 cm.
Presentació: Rústega sense solapes
Editorial: Grup62
Col·lecció: La Lluna de paper
Preu: 9,95€

PD: I no, aquest no va ser el llibre escollit per regalar. Finalment vam comprar "El punt", de Peter H. Reynolds, autor també de "Quasi". Tots dos els tenim a casa i són imprescindibles, tant pels petits com pels més gran ;)