Avui havia de parlar de les darreres visites de l'Espiga d'Or a l'Aragai i La Pau, però el fet és que començo l'entrada al blog pensant en un comentari que em va fer el Jordi quan sortíem l'altre dia de l'Aragai, després de parlar amb els nens de les dos classes de 6è. Mentre somreia em va preguntar si no m'avorria de sentir-lo tants cops. I és que ja són unes quantes vegades que l'acompanyem a visitar escoles.

I, la veritat, no m'hi canso. Perquè quan sents algú parlar de la seva feina amb orgull i passió, quan escoltes les seves experiències i els seus consells, i quan comproves que tots els valors que volem compartir amb el Cultura emprenedora són reals, que es poden sentir a través de la persona que està parlant, només penses que tens sort de poder compartir aquella estona i de formar part d'aquest projecte. 

I això ho podem fer extensiu a tots i totes les persones que han participat aquest any de les visites d'emprenedors a les escoles: de la Neus, el Duke, la Georgia i el Pau del Flow Center; de l'Elisabet Cuenca d'Open Domo; de la Vanesa i la Noe de Lolita; i, per suposat, del Jordi Morera, de l'Espiga d'Or.

A tots vosaltres, moltes gràcies per tot!

Aragai


La Pau


Imatge: Cultura del pa