A l'anterior entrada que vam parlar de Lolita vam deixar una pregunta a l'aire: per què el nom Lolita, quan elles no es diuen Lolita? Amb motiu de la visita que la Vanesa i la Noe van fer la setmana passada a les escoles de la Ginesta i el Llebetx, avui us explicarem el perquè d'aquest nom.

Primer, però, us direm que les dos visites van resultar ben dolces i emprenedores, amb una primera part en que la Vanesa ens explicava la seva experiència com emprenedora, i una segona on tots van provar de fer  una galeta decorada amb fondant.

Així, vam saber que la Vanesa ha tingut que estudiar molt per arribar on ha arribat (sis anys d'estudis de xef de cuina!), que els hi són molt útils les xarxes socials per donar a conèixer la feina que fan, i que, per ella, és molt important el treball en equip (a Lolita treballa bona part de la família). També ens va dir que s'ha de treballar molt per assolir l'èxit i que no hem de tenir por a equivocar-nos.

Però, i per què Lolita? És evident que la Vanesa no es diu Lola... Bé, doncs el fet és que Lola és un nom que li agrada molt, així que li va posar el nom a una gosseta molt dolça que té. Així que quan van pensar quin nom farien servir per la botiga, Lolita va ser l'opció guanyadora.

Demà passat us explicarem les darreres experiències del Jordi Morera amb els nostres joves emprenedors. Fins llavors!

Llebetx



Ginesta