Som els alumnes de l'escola Sant Jordi i estem treballant l'emprenedoria. 
Hem començat veient la pel·lícula:


La peli parla d'una noia que volia una bici, però en aquell país la cultura diu que les noies no poden anar amb bici pero ella seguia intentant-ho, feia pulseres i encàrrecs per aconseguir diners per la bici. A la seva escola feien un concurs de llegir bé l'Alcorà i donaven a canvi 1.000 rials, llavors la Wadjda va volguer participar per conseguir els diners per a la bici. Va guanyar però la directora va donar els diners per Palestina i la Wadjda no hi estava d'acord però va veure que no podia fer res. No va parar fins que no va aconseguir tenir la bici a les seves mans.

Valorem molt la seva actitud, és molt treballadora, llesta, observadora i mai es rendeix! Així ha de ser una persona emprenedora!

Després de la pel·lícula vam fer vàries fitxes a llengua castellana per treballar els adjectius i després en català. Un cop treballats, vam fer una descripció de la Wadjda, un text que hem anat repetint per millorar l'ortografia. 

Tot seguit vam començar a fer una pluja d'idees per intentar descriure a una persona emprenedora:


Després vam començar a agrupar adjectius relacionant-los amb valors:


En una altra sessió, vam repartir els valors per grups per fer murals amb una definició del que creiem que és cada valor.. Ho presentarem la setmana vinent!


També tenim un logo per les fitxes d'aquesta unitat globalitzada!


Esperem que us agradi i ens seguiu! També tenim blogs:


Gràcies!
L'alumnat de cinquè de l'escola Sant Jordi.