Sempre diem que emprendre no és només una opció laboral, que no fa referència només a la creació d'empreses. Emprendre, tal i com l'entenem al Cultura emprenedora a primària, és una actitud per afrontar el creixement personal, una actitud davant la vida.

Treballem valors com la constància, l'entusiasme, la creativitat, la solidaritat, la confiança, la competència... I no hi ha millor recompensa que poder observar com ho treballen les nostres escoles. Així, aquest cap de setmana l'alumnat de sisè de l'escola Sant Jordi, liderats pel Francesc, la Mari i el Jordi, va representar al Círcol Catòlic i en sessió doble, l'obra de teatre "Merlí i el jove Artús".

Vaig tenir la sort de ser convidat a la representació de diumenge i poder viure, en directe, la gran feina que han fet tots plegats. Gràcies Francesc per oferir-nos l'oportunitat d'assistir als vostres èxits i felicitats al professorat, als col·laboradors/es, a les famílies i, especialment, als fantàstics joves emprenedors i artistes de sisè.

Genial!