Nicholas Murray Butler, filòsof, educador, polític, i guanyador del premi Nobel de la Pau, deia que hi ha tres tipus de persones:
Els que fan que les coses passin, els que miren les coses que passen i els que pregunten què va passar.
Setembre és un mes de canvis, un mes de principis. L’activitat escolar torna a caminar i les escoles inicien un nou curs farcit de nous reptes i nous objectius. I el projecte Cultura Emprenedora a Primària també reprèn la seva activitat, enguany la sisena edició, amb la mateixa il·lusió i ganes d’anys anteriors.  

L’emprenedoria, tal i com l’entenem al Cultura Emprenedora a Primària, és un dels principals motors per fer que les coses passin, una bona manera d’ensenyar al nostre alumnat com afrontar el seu futur: amb confiança, amb entusiasme, amb creativitat, imaginació, compromís, responsabilitat, proactivitat i treball en equip.

 I per què a primària? Doncs perquè a primària els infants són grans generadors d’idees i es tracta d’un moment ideal per ensenyar-los a que facin servir el seu propi cervell per aconseguir potenciar les seves extraordinàries facultats perquè, quan arribin a l’educació secundària, hagin interioritzat aquesta forma de fer, de treballar.

Per tot això us animem a sumar-vos al projecte, a compartir la vostra experiència amb altres escoles i infants i ser partícips d’un projecte enriquidor i diferent.