martes, 21 de abril de 2015
A banda de la Montse i el Salva, de Tracart, ahir dilluns també vam compartir el dia amb un altre gran emprenedor del que ens sentim molt orgullosos al projecte, i aquest emprenedor no és un altre que el Jordi Morera, de l'Espiga d'Or.
A la seva visita a l'alumnat de 6è de l'Aragai els va explicar que és un "boig" del pa, del bon pa, i que aquesta "bogeria", aquesta passió, és el que fa que la feina no sigui quelcom pesat i avorrit, sinó tot el contrari. I destaca la importància d'innovar, de cercar noves idees, com ara la pàgina web de La Cultura del Pa que ha creat, o com el llibre “Avui faràs pa”, que va escriure fa uns mesos.
El voleu veure en acció?
Categories: L'Aragai, L'Espiga d'Or
Entrada publicada el martes, abril 21, 2015 per Cultura Emprenedora IMET
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
![](http://www.imet.cat/uploads/images/logo.blog.png)
El projecte Cultura Emprenedora a Primària aposta per fomentar la imaginació, la creativitat, el compromís, la responsabilitat i la motivació, entre d’altres valors, a través d’una metodologia activa en que professorat i alumnat emprenen un projecte comú que es desenvolupa al llarg del curs.
El + llegit darrerament
-
La creativitat és una qualitat pròpia de l'ésser humà, però no per això innata, sinó que es pot treballar amb senzills exercicis. E...
-
Hi ha dies que quan escrius l'entrada al blog per explicar el que hem fet els darrers dies, ets conscient que no faràs justícia al què v...
-
Ahir dimecres vam poder gaudir d'una sessió doble de ràdio amb les escoles Sant Jordi i Sant Bonaventura. La Marta i el Biel, de l'e...
-
Bon dia! Aquest curs tenim la sort que una nova escola s'incorpori al projecte. L'escola Pompeu Fabra, amb l'alumnat del c...
-
Com us explicàvem l'altre dia, la publicitat és omnipresent a les nostres vides i té una enorme influència en tots nosaltres, en la m...
Arxiu del blog
-
►
2018
(49)
- ► septiembre (1)
-
►
2017
(55)
- ► septiembre (3)
-
►
2016
(62)
- ► septiembre (2)
-
►
2014
(63)
- ► septiembre (4)
0 comentarios:
Publicar un comentario