La segona i darrera etapa de la tarda lúdica de divendres va ser a l'Aragai. Per dir-ho bé, hauríem de dir amb l'Aragai a l'IES Dolors Mallafrè, doncs va ser aquest institut qui molt amablement va cedir l'espai del gimnàs a l'escola perquè pogués representar la seva obra de teatre.

L'obra de teatre musical ha estat preparada entre l'alumnat i el professorat de sisè: alguns l'han pensada i escrita, d'altres han elaborat els decorats, han dissenyat el cartell, han confeccionat les entrades, han decidit la banda sonora... En definitiva, tots van treballar molt i tots van tenir el seu paper a l'obra.

Durant una visita al Museu de la ciència de Barcelona, sis alumnes abandonen les instal·lacions del museu avorrits de passejar per les diferents sales. A la sortida, amagada en una paperera, troben una estranya màquina que els porta de viatge per alguns moments de la història, tot recordant cançons de diferents llocs del món. El problema és com tornar a l’època actual abans que els mestres els trobin a faltar. Ho aconseguiran?

La representació va resultar tot un èxit, amb uns actors fabulosos i un públic entregat que omplia el gimnàs i que va gaudir dels diferents números musicals que van representar els infants. 

Amb els diners aconseguits entre l'edició anterior i l'actual, el grup de sisè gaudirà d'un dia d'activitats aquàtiques al canal olímpic de Castelldefels. Enhorabona i que ho gaudiu molt!