Us deixem amb una informació que ens omple d'alegria i satisfacció per la recompensa del treball ben fet. Felicitats a Tracart per l'èxit assolit!

La vilanovina Tracart guanya un premi de teatre jove d'àmbit estatal

La vilanovina escola de teatre amateur Tracart Aula d’activitats teatrals, formada per 17 joves d’entre 16 i 18 anys, ha guanyat el primer premi estatal de teatre jove Buero, en categoria no escolar, amb l’obra “Silencis”, interpretada dijous de la setmana passada al teatre Valle-Inclán de Madrid. El grup de joves actors i actrius del Garraf representava Catalunya i va saber superar la barrera de la llengua per aconseguir que la resta de grups d’altres comunitats i el públic assistent s’emocionessin i quedessin impactats per l’obra, fins a guanyar el primer premi. Al concurs hi havien pres part més de 300 elencs d’arreu de l’Estat.

En una gala celebrada dilluns, el grup vilanoví va recollir el guardó de mans de la princesa Letizia Ortiz, i en un discurs de 30 segons, la representant de Tracart va agrair el premi que ha recaigut per a un projecte escènic de creació que parla del passat “amb la intenció de que fets tan terribles com la Guerra Civil i la dictadura no es tornin a repetir mai més... només mitjançant el suport a l’educació i a la cultura serà possible; desitgem una societat en què les persones pensin, sentin, dialoguin i puguin escollir en llibertat; no ens retalleu les riqueses més valuoses que podem oferir”.

Tracart és una escola de teatre que té com a filosofia el fet que el teatre pugui ser una eina educativa que pot contribuir a formar persones amb esperit crític, sense adoctrinaments.
Font: LA FURA.cat