Un dels nostres emprenedors més estimats, el Jordi Morera, de l'Espiga d'Or, ha estat reconegut amb el Premi al millor jove artesà alimentari innovador de l’any 2014.

De fet, l'any 2012 ja s'havia quedat a les portes de guanyar-ho, assolint un molt meritori accèssit de la convocatòria.

El Jordi Morera, com ell mateix ens ha explicat en algunes de les seves visites, pertany a una cinquena generació de flequers i destaca per la recuperació del forn de llenya de la família, la recuperació de peces de gran format i l’elaboració de pans de gustos autòctons amb ingredients de proximitat i de temporada, així com de pa amb IGP Pa de Pagès Català. Col·labora en el desenvolupament d’un nou cereal, el tritordeum, i participa activament en la difusió de la cultura del pa mitjançant el blog www.culturadelpa.com i la seva extensió en les xarxes socials. El passat mes de juny, va publicar el llibre Avui faràs pa.

 I nosaltres, amb el Cultura emprenedora a primària, tenim la sort de poder compartir la seva experiència i coneixement.

Felicitats Jordi, t'ho mereixes!

Font: Eix Diari