Vam estar bona part del matí mirant al cel, pregant perquè la pluja no fes acte de presència i ens permetés gaudir del Mercat de Joves Emprenedors. Fins i tot va haver moments en que alguns paraigües es van obrir i els pitjors auguris ens van venir a la ment ràpidament. Però ahir era un dia d'il·lusió. D'entusiasme. De solidaritat. D'emprenedoria. Ahir era el vostre dia. A la plaça de la Vila es podia sentir l'energia, vibrar amb l'empenta que tots plegats transmetíeu. I al final va sortir el sol. Un sol radiant que va posar la cirereta a un altre fantàstic Mercat de Joves Emprenedors.

Gràcies a totes les escoles participants (Aragai, Canigó, El Cim, Escola Pia, La Ginesta, La Pau, Llebetx, Sant Bonaventura, Sant Jordi, Santa Teresa de Jesús), als mestres que han participat enguany, a les famílies que van passar pel mercat i que tant han ajudat durant el curs, als mitjans de premsa, a les personalitats que ens van visitar, a MonBus, a la Mar de Creatius i, sobretot, a tots els petits emprenedors i emprenedores que han participat del projecte 2015-2016. Dies com el d'ahir, sense vosaltres, serien impossibles.

Sou molt grans!

PD: I gràcies també a uns altres emprenedors, l'empresa Celsius. Una consultora meteorològica que el dia abans del mercat ens va fer una previsió personalitzada i que ens va donar seguretat a l'hora de decidir tirar endavant la celebració del mercat. Tot un plaer poder conèixer nous emprenedors, i encara més quan demostren la seva vàlua i professionalitat.