Aquest matí s'ha fet a l'Auditori Eduard Toldrà de la nostra ciutat la cloenda del projecte Cultura Emprenedora, on les deu escoles de primària de VNG que han participat en l'edició d'enguany han explicat el treball que han fet al llarg del curs.

En la primera part de l'acte ha estat el regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, l'encarregat de donar la benvinguda a les 5 primeres escoles presents a l'auditori. Joan Martorell ha volgut felicitar el treball dut a terme pels nois i noies al llarg de l'any. "Aquest és un projecte que ja té 7 anys. I sempre és molt interessant veure què és el que heu fet durant els curs. Avui vosaltres sou els protagonistes. També volem felicitar als i les mestres per impulsar aquest projecte".

Després d'explicar els objectius de la Cultura Emprenedora per part dels coordinadors de l'IMET, Toni Contreras i Cristina Lorente, cada centre educatiu participant ha exposat el treball dut a terme i com es van plantejar el repte. Finalment, el mateix regidor ha fet entrega dels reconeixements pertinents a les cinc escoles participants en aquesta primera part de l'acte: l'Aragai, el Canigó, la Pau, el Llebetx i el Sant Bonaventura.

Seguidament s'ha iniciat la segona part on, aquest cop, eren protagonistes els nois i noies de l'escola Pia, el Cim, la Ginesta, el Sant Jordi i Santa Teresa de Jesús.

En aquesta ocasió, l'encarregada de donar la benvinguda als participants ha estat la segona tinenta d'Alcaldia i regidora d'Economia, Hisenda, Seguretat i Recursos Humans, Glòria García, qui s'ha referit als emprenedors com "les persones que fan coses. En aquest projecte entenem l'emprenedoria com un dels principals motors per fer que les coses passin. I les coses no són fàcils; s'ha de lluitar per elles".

El projecte Cultura Emprenedora aposta per col·laborar i donar suport al professorat en la tasca de formar als infants en la iniciativa i l'esperit emprenedor, desenvolupant valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria, sabent que són aspectes bàsics per formar futurs adults compromesos amb la societat.

Trobareu més imatges aquí.