Dimecres passat el projecte Cultura emprenedora a primària va posar punt i final a la seva novena edició a través de l’acte de cloenda celebrat a l’Auditori Eduard Toldrà. Més de 500 infants de primària de 9 escoles vilanovines van participar en un acte de caràcter festiu amb el que es volia reconèixer la trajectòria i l’esforç realitzat per part tant de l’alumnat com del professorat compromès amb el projecte.

Durant l’acte, i en presència de la regidora d’Educació, Glòria García, l’alumnat va poder compartir amb la resta d’assistents la feina portada a terme i els objectius del seu treball, materialitzat, en bona part, al Mercat de Joves Emprenedors organitzat el passat 29 de maig a la plaça de la Vila.

Els assistents van rebre les felicitacions dels responsables del projecte i de la regidora Glòria García, qui va explicar que cada dia mirava de fer ús dels diferents productes que va poder comprar al mercat i els va animar a mantenir l’entusiasme que han demostrat durant el curs, “a no deixar de perseguir els vostres objectius, a lluitar pels somnis i oferir sempre el millor de vosaltres mateixos.”

Els responsables del projecte Cultura emprenedora van detallar que aquesta edició ha servit per impartir un total de 52 tallers, dels quals 15 han estat per explicar els valors i les habilitats relacionades amb l’emprenedoria, 11 per fomentar la creativitat, 10 per parlar de la publicitat i la comunicació, i 7 per treballar el consum responsable. Finalment, 9 van ser per un taller de solidaritat, novetat d’aquest curs, en col·laboració amb el servei de Cooperació i Participació i l’entitat social Destino Etiopía.

La cloenda també va servir per dedicar unes paraules de record a la Laia Alsina i a la seva escola, l’Escola Pia, participants enguany del projecte Cultura emprenedora i tristes absències a l’acte.

Podeu veure aquí l’àlbum de fotografies de la cloenda.