Comença setembre i amb ell arriba un nou curs escolar apunt per encetar el seu camí. Nous reptes i aventures que fer front amb il·lusió i ganes renovades. I, un any més, en la seva vuitena edició, el projecte Cultura Emprenedora a Primària de l’IMET i l’Ajuntament renova el seu oferiment per ajudar a les escoles de la ciutat a promoure l’emprenedoria entre el seu alumnat.

Des del Servei d’Educació entenem l’emprenedoria com un procés necessari, tant a nivell individual com col·lectiu, per assolir noves fites. L’emprenedoria, de fet, ha estat sempre consubstancial a l’ésser humà: com, si no, podríem entendre els avenços científics, tècnics o culturals? Sense la curiositat per investigar i trobar noves respostes per superar les dificultats, la societat no hagués pogut avançar.

L’aposta del nostre projecte és cultivar aquesta relació entre ésser humà i emprenedoria des de ben joves. Convertir l’infant en un subjecte actiu perquè desenvolupi les pròpies idees, generi possibilitats per resoldre problemes i prengui decisions, ajudant-lo, així, a agafar el timó de la seva vida.

I vosaltres, esteu preparats?



Imatge: Anne