Ahir la tarda vam visitar les aules de sisè de l'escola El Cim per parlar d'emprenedoria amb el Jaume Guillén, de l'escola d'arts marcials Mugendo Vilanova. El Jaume s'estrenava com a nou col·laborador del nostre projecte d'emprenedoria i ens va explicar què el va portar a deixar la seguretat de la seva feina anterior i embrancar-se en l'aventura d'iniciar un projecte propi.

I sabeu què ens va dir? Ens va dir que abans tenia una bona feina, una feina a una gran multinacional, una feina per la que s'havia format i preparat. Una feina que va deixar a canvi d'un préstec per poder iniciar el seu projecte, la inseguretat de treballar per compte propi i moltes hores diàries de feina. Però que, amb tot (el risc, la por, treballar molt...), li paga la pena.

Perquè els diners, per sort, no ho són tot. Tenia una feina que no gaudia i que li provocava un alt nivell d'estrès, el que el va portar, amb l'ajuda del seu sensei, a intentar convertir la seva passió pel mugendo, l'activitat que l'ajudava a gestionar aquest estrès, en un projecte vital.

Gràcies Jaume!