Avui, quan sortíem de l'escola Canigó, després de que el Jordi Morera hagués parlat d'emprenedoria amb els nois i noies de cinquè, el Jordi em preguntava si no em canso de sentir-lo a les xerrades que fa a les escoles. I és que ja són 4 els anys que ens coneixem i que col·labora amb el nostre projecte fent difusió de la cultura emprenedora. I quina ha estat la meva resposta? Doncs que no, que no em canso d'escoltar-lo. Voleu saber per què?

Primer, per l'energia i l'entusiasme que el Jordi transmet en les seves exposicions. El Jordi és una persona que s'estima el seu ofici, un apassionat del pa que gaudeix fent el que fa. I això es nota, t'arriba, t'engresca. A qui no li agrada envoltar-se de persones entusiastes?

Segon, perquè les seves xerrades tenen molta molla. A les seves xerrades, el Jordi parla d'emprenedoria, de tradicions, de salut, de comunicació, d'igualtat de gènere... Sempre és interessant escoltar-lo.

I, tercer, perquè sempre pots aprendre coses noves. Sabíeu que la mòmia més antiga es diu Ötzi, que va viure aproximadament fa 5.300 anys al voltant dels Alps i que, segons els darrers estudis, ja menjava pa? El pa és un aliment bàsic i mil·lenari!

I tot plegat en una mica menys de 60 minuts. Genial!