Aquesta setmana l'Oscar Enento, a través de la seva associació Makers VNG Garraf, ens acompanya a visitar les tres classes de cinquè de l'escola Sant Jordi.

L'Oscar, en base a la seva experiència, ens ofereix una sèrie de consells per assolir les nostres fites i que tenen molt a veure amb l'emprenedoria. Així, l'Oscar recomana que per aconseguir els nostres somnis hauríem d'intentar:

- ser creatius,
- treballar en xarxa i no tenir por a compartir amb els altres,
- ser fiables,
- ser excel·lents,
- tenir la ment oberta,
- no buscar excuses.

I no vull acabar sense fer referència a la fórmula que encapçala aquest post i que ens va explicar l'Oscar. Aquesta fórmula el que vol dir és que els coneixements (C) són importants, com també ho són les habilitats (H), i que, per tant, ambdós sumen quan volem que ens valorin bé. Però el que realment fa la diferència, allò que ens farà únics, és l'actitud (A). Perquè l'actitud multiplica el nostre valor, és el que ens farà diferents i únics als ulls de la resta.

Mirem de posar tota la nostra energia, tot el nostre entusiasme i tot l'esforç en allò que fem. Això serà el que ens farà diferents i ens aportarà valor.

Gràcies Oscar!