Avui tenim el plaer de presentar-vos una nova col·laboració amb el nostre projecte de la Cultura emprenedora a primària. La Xesca Fort, cantant, compositora i entrenadora de veu, ens va acompanyar ahir per visitar l'alumnat de tercer de l'escola Ginesta.

La Xesca els va explicar la seva trajectòria (ha estat locutora de ràdio a diferents programes, intèrpret i integrant de grups com Alias Galor, Bergman, Wund o TAUNTAUN) amb l'objectiu de fer-los veure que és molt important que es coneguin a ells mateixos i trobin allò que els omple, allò que els agrada fer, i que no deixin de fer-ho encara que trobin persones que els aconsellin abandonar. I és que la constància i la valentia han estat dos valors molt presents a la seva vida.

Finalment, la Xesca va cantar en directe una de les seves primeres cançons, Tropez. Una interpretació que ens va fer emmudir per la seva melodiosa veu i que conté una lletra que s'adiu amb el que ens va explicar. Si la voleu sentir, la podeu trobar a Spotify:I vam tenir un nou moment fan ;)