Ahir dilluns ens vam retrobar amb la Cecília Segovia a la visita que l'alumnat de sisè de l'escola Santa Teresa va fer al centre Dance It. La Cecília, acompanyada del també ballarí Seiza, va explicar que ja de ben petita tenia molt clar que la seva passió era la dansa.

Moltes hores d'entrenament i pràctica la van portar a rebre diferents guardons i beques que la van ajudar a perfeccionar la seva tècnica a països com França, Suïssa, Espanya (la Cecilia és de Paraguai) o Àustria. I arribar a ser primera ballarina a diferents ballets i treballar amb coreògrafs d'arreu del món.

I com s'aconsegueix arribar a ser una reconeguda ballarina i tenir una escola pròpia? Amb entusiasme, amb confiança i molta constància. També amb el suport de les persones que t'envolten i confien en tu. I amb moltes ganes d'aprendre. I és que a banda d'aprendre a ballar la Cecilia també va aprendre francès i anglès amb l'objectiu de poder fer realitat el seu somni de ballar fora del seu país.

A més, quan parlem de la Cecília també podem parlar del valor de la solidaritat: actualment preparen una flash mob solidària a Vilanova prevista per al proper 23 d'abril. Estigueu atents aquell dia!