Bon dilluns! Comencem la setmana explicant-vos com vam acabar l'anterior. Divendres a la tarda vam tornar al col·legi Sant Bonaventura amb l'alumnat de sisè, que enguany tornen a participar al projecte del Cultura emprenedora després de que ja ho fessin l'any passat quan cursaven cinquè.

En aquesta ocasió ens acompanyava el Jordi Fornés, el nostre genial dibuixant de còmics. Com és habitual, ens va tornar a deixar bocabadats amb les seves dots artístiques i va respondre una multitud de preguntes que els infants li van plantejar.

Com comentem a les presentacions dels tallers, el Jordi Fornés és un bon exemple de constància, confiança i creativitat. El seu treball requereix d'altes dosis de creativitat a més d'interès per continuar aprenent i millorant les pròpies habilitats. Personalment, però, m'agrada destacar de la seva trajectòria que el lloc que ocupa ara no és fruit de la sort o la casualitat: darrere hi ha molta feina i voluntat per treballar en allò que l'apassiona.

I és que el Jordi no va aconseguir treballar per Marvel al primer intent. Ni al segon. Va tenir que provar, i tornar a provar, i aprendre dels errors, i millorar la tècnica, i no fer cas de les persones que li deien que abandonés, i, sobretot, no es va rendir. Va confiar en les seves capacitats i va continuar intentant-ho. Fins que els resultats, al final, li van donar la raó.