Recordo que una de les matèries que més m'agradava a l'escola era la plàstica. Sempre m'ha agradat dibuixar. Però també recordo que hi havia dies que no els gaudia gens a plàstica. Eren aquells dies que em plantaven un full blanc al davant i deien "avui, dibuix lliure!". I jo no sabia què fer, i m'atabalava, i pensava que jo no tenia imaginació.

Però m'equivocava. La imaginació és la capacitat de la ment de manipular la informació que hem obtingut prèviament a través dels sentits per crear imatges o successos que no existeixen o que no estan presents. I tots en tenim. Tots. En algunes persones està més desenvolupada i en d'altres potser es manifesta de manera més feble, però tots podem imaginar. I és una capacitat que es pot entrenar i millorar.

Així, quan parlem d'innovació, diem que la innovació és possible gràcies a la creativitat, però la creativitat, a més, neix de la imaginació. Per tant, no us desanimeu i practiqueu i feu créixer la vostra imaginació.

Tot desitjant-vos un bon cap de setmana, us deixem amb una frase d'Albert Einstein sobre la imaginació: "La imaginació és més important que el coneixement".